553860

585

travelingcolors:

Meia Praia, Lagos | Portugal (by Nacho Coca)

1935

0

LMNTRIX VS GRIM KNIGHTS

0

<3

0

Keuntungan beli pilem bajakan : di bioskop masih coming soon , kita gaul selangkah udah nonton dong wkwkwk with @kakmicy – View on Path.

0

We have elected for the next president #Jokowi9juli

0

0

Sampai ketemu di liburan berikutnya, sepupu-sepupu. @shalomwinka @yovankagls

0

1594

"The only dream worth having is to dream that you will live while you are alive, and die only when you are dead. To love, to be loved. To never forget your own insignificance. To never get used to the unspeakable violence and vulgar disparity of the life around you. To seek joy in the saddest places. To pursue beauty to its lair. To never simplify what is complicated or complicate what is simple. To respect strength, never power. Above all to watch. To try and understand. To never look away. And never, never to forget."

— Arundhati Roy (via artvevo)

(via reinbow)

0

Banyak benda tidak terpakai yang akhirnya hanya akan menjadi sampah. Kita nya aja sebagai masyarakat belum paham betul apa pentingnya mendaur ulang. Sebenarnya kita bisa kok ikut menuntaskan masalah sampah di negeri ini, bukan cuman buang sampah pada tempatnya,tapi dgn kita mendaur ulang sampah tsb akan jauh lebih berguna. Ga ada pihak yang rugi kan kalo kita daur ulang sampah kita sendiri? 
Global warming is getting worse everyday. Lets do something #gogreen

0

0

children see. children do. make your influence positive. think smart 

202913